ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!

Πληροφορίες Αποστολής

 

Τρόποι Πληρωμής
1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή) :
Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης και για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
2. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα της HAIR LUX ITALY:
Kάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη ημέρα από το κατάστημα της HAIR LUX ITALY.
3. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε μια από τις ακόλουθες τράπεζες που συνεργαζόμαστε οι οποίες είναι οι εξής: ALPHA BANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και ΠΕΙΡΑΙΩΣ και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-2409115. Με τη λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Για ενημέρωση του αριθμού του λογαριασμού της εκάστοτε τράπεζας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-2409114.

4.Μέσω Πιστωτικής κάρτας
Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard, Diners και American Express) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως ανεγνωρισμένης Ελληνικής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 
Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners καί στο online περιβάλλον του e-commerce υποστηριζόμενο απο την τράπεζα Alpha 
Παραγγελία/ Παράδοση προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

1.Tα εξοδα αποστολής ειναι εως 3κιλα και απο 60€ και πανω δωρεαν.Για παραγγελίες κάτω απο τα 60€ ειναι 7€.(εξαιρούνται προϊόντα προσφορών)  

2.Ολοκλήρωση Παραγγελίας:
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα:''Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ''. Παρακαλώ ελέξτε το email σας.